Vepřové medailonky se žampiony
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 25 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 89.8 mg
- Draslík 578.7 mg
- Vláknina 1759.8 mg
- Vitamín A 1759.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle a osolíme. 
- 
                                2Z omyté vepřové kýty nakrájíme 8-12 tenčích plátků, osolíme je, opepříme a na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. 
- 
                                3Maso upravíme na talíře, pokryjeme osmaženými žampiony a ozdobíme omytými listy hlávkového salátu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        