Vepřový sataj
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 428 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 30 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 111.7 mg
- Draslík 591.7 mg
- Vláknina 650 mg
- Vitamín A 650 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Smícháme nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, koření pěti vůní, rozdrcený kousek zázvoru, sójovou omáčku, med a olej. Vše umícháme na hladkou pastu. 
- 
                                2Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s citronelou nakrájenou na plátky vložíme do mísy. Promícháme s připravenou marinádou a necháme 2 hodiny odležet. 
- 
                                3Potom maso napichujeme na grilovací jehly a grilujeme 15-20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        