Vepřová přírodní pečeně s barevnou zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 379 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1182 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 53.6 mg
- Draslík 1425.4 mg
- Vláknina 21204 mg
- Vitamín A 21204 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 198.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté a osušené vepřové maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáče. Přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě doměkka. 
- 
                                2Omytou brokolici a květák rozebereme na růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a vše povaříme v mírně osolené vodě. 
- 
                                3Upečené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborami, přelité vypečenou šťávou z masa. Ozdobíme nasekanopu petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        