Přírodní vepřová kotleta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Olej stolní
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 355 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 113 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 85 mg
  • Draslík 343 mg
  • Vláknina 315 mg
  • Vitamín A 315 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme.

  • 2

    Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem.

  • 3

    Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky a tatarská omáčka.

Komentáře k receptu