Vepřové karbanátky s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 965 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 77 g
 - Sodík 323 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 261 mg
 - Draslík 458.8 mg
 - Vláknina 4652.3 mg
 - Vitamín A 4652.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 5.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté vepřové maso smícháme v míse se solí, pepřem a spařeným, na kolečka nakrájeným pórkem. Dobře promícháme. Vejce rozkvedláme s hladkou moukou, mlékem a se šetkou soli. Umícháme řidší těstíčko a vmícháme do něj masovou směs.
 - 
                                2
Směs naběračkou lijeme do tvaru karbanátků na pánev s rozehřátým olejem a smažíme po obou stranách.
 - 
                                3
Můžeme podávat s bramborovou kaší nebo s tmavým chlebem.