Karkulka z vepřové panenky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 374 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 27 g
- Sodík 397 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 69.7 mg
- Draslík 680.2 mg
- Vláknina 625.6 mg
- Vitamín A 625.6 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji. 
- 
                                2Opečené maso potřeme kečupem a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        