Vepřová ovarová plec
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 384 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 30 g
- Sodík 1665 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 452.7 mg
- Vláknina 393 mg
- Vitamín A 393 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřovou plec opláchneme, vložíme do vařící vody a osolíme. Přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        