Bakoňská kapusta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 284 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 13 g
- Sodík 745 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 46.3 mg
- Draslík 1118.5 mg
- Vláknina 10039.8 mg
- Vitamín A 10039.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 300 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kapustu uvaříme v osolené vodě, vymačkáme a nakrájíme. 
- 
                                2Uzené maso nakrájíme na kostky a osmažíme dozlatova. Smícháme s kapustou a vložíme do pekáčku nebo do zapékací mísy. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                3Zapékáme v troubě tak, aby sýr utvořil kůrčičku. 
- 
                                4Podáváme s osmaženými plátky bílého chleba. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        