Omeleta s bramborami a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2028 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 213 g
 - Sodík 345 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 546.7 mg
 - Draslík 680.8 mg
 - Vláknina 9780 mg
 - Vitamín A 9780 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 279.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu nakrájíme, vyškvaříme dozlatova, přidáme brambor nakrájený na malé kostičky a opět dozlatova usmažíme.
 - 
                                2
Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, očištěnou a na kolečka nakrájenou papriku, osolíme a popřípadě přidáme trochu másla. Vše dusíme doměkka.
 - 
                                3
V hrnku rozkvedláme vejce, smícháme se 2 lžícemi vody, osolíme.
 - 
                                4
Na pánvi rozehřejeme máslo, vejce na ni nalijeme a upečeme omeletu. Upečenou naplníme dušenou směsí a přehneme.