Pstruh v zelném listě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 604 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 665 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 170.5 mg
 - Draslík 1195.9 mg
 - Vláknina 2625 mg
 - Vitamín A 2625 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Škvarky naplníme očištěného, osoleného pstruha, spíchneme špejlí a na sádle vyškvařeném ze slaniny upečeme.
 - 
                                2
Zelné listy spaříme a potom ještě 5 minut vaříme v osolené vodě. Zabalíme do nich rybu, stáhneme nití, vrátíme do výpeku a podlijeme vínem.
 - 
                                3
Zapékáme dalších 5 minut.