Kuřecí plátek zapečený se sýrem a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 874 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 108.3 mg
 - Draslík 512.5 mg
 - Vláknina 104.9 mg
 - Vitamín A 104.9 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikl co největší plát masa, který ještě lehce naklepeme, osolíme, opepříme a trochu potřeme hořčicí. Maso zprudka osmahneme na pánvi.
 - 
                                2
Řízky přendáme na plát alobalu, poklademe plátky slaniny, nivy, opět plátky anglické slaniny a zasypeme nastrouhaným eidamem. Alobal mírně ohneme, aby nevytekla šťáva, ale neuzavřeme úplně. Dáme zapéct do trouby na 30-40 min.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovou oblohou.