Guláš na pivě s játry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 68 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Játra vepřová
  • 500 g Vepřová plec
  • 400 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 ks Cibule
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 251 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 314.5 mg
  • Draslík 659.1 mg
  • Vláknina 1963.3 mg
  • Vitamín A 1963.3 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli jemně nakrájíme, maso a játra nakrájíme na kostky.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme játra i maso a restujeme. Poté vsypeme koření, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme doměkka.

  • 3

    Guláš solíme až před podáváním.

Komentáře k receptu