Játrový kabáb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 2 ks Citrony
  • 1 kg Játra vepřová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 529 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 415 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 782.5 mg
  • Draslík 759.8 mg
  • Vláknina 4700.2 mg
  • Vitamín A 4700.2 mg
  • Vitamín B6 1.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 101.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 86.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná játra nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi citronové šťávy a chilli koření asi 2 hodiny.

  • 2

    Játra napícháme na jehly a grilujeme za stálého potírání rozpuštěným máslem. Nakonec je osolíme.

  • 3

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu