Pikantní játra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Celer bulvový
  • 20 g Cibule
  • 120 g Játra vepřová
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Paprikové lusky čerstvé
  • 30 g Olej stolní
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 236 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 189 mg
  • Draslík 246.6 mg
  • Vláknina 838.5 mg
  • Vitamín A 838.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky jater zaprášíme moukou a okmínujeme.

  • 2

    Potom maso opečeme na cibuli, přidáme nastrouhaný celer a jemně nakrájenou, očištěnou papriku. Podlijeme a dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec šťávu prolisujeme.

Komentáře k receptu