Játra po benátsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 240 g Játra vepřová
  • 5 g Petržel - nať
  • 1.6 g Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 178 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 222 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 361.6 mg
  • Draslík 379.1 mg
  • Vláknina 969.5 mg
  • Vitamín A 969.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá játra nakrájíme na malé, tenké řízky. Osmažíme je na oleji spolu s jemně nakrájenou cibulí a nasekanou petrželovou natí.

  • 2

    Usmažená játra osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu