Filé v mrkvi a hořčičném krému
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 233 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 78.7 mg
 - Draslík 53.2 mg
 - Vláknina 16708.2 mg
 - Vitamín A 16708.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 40.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou mrkev nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a mrkev osmahneme.
 - 
                                2
Poté osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme.
 - 
                                3
Nasekanou petrželku smícháme se smetanou a hořčicí.
 - 
                                4
Filé omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.
 - 
                                5
Na dno pekáče dáme polovinu dušené mrkve, polovinu hořčičného krému a navrch rybu. Poklademe zbytkem mrkve a krému.
 - 
                                6
Zapékáme při 180 stupních asi 25 minut.