Leskovacké koblížky z mletého masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Vepřový bok uzený
  • 600 g Maso mleté - mix
  • 80 g Sýr Čedar
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 538 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 733 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 35.1 mg
  • Draslík 158.2 mg
  • Vláknina 302.3 mg
  • Vitamín A 302.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzený vepřový bok a sýr nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek a očištěnou feferonku nadrobno nasekáme. Vše smícháme s mletým masem, osolíme, opepříme a dobře propracujeme.

  • 2

    Z masové směsi tvarujeme kuličky o velikosti vlašského ořechu a pečeme je na roštu.

Komentáře k receptu