Dýňový chlebíček
Suroviny
- 200 g Cukr krupice
 - 500 g Ořechy vlašské
 - 80 g Hrozinky
 - 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
 - 1 kávová lžička Skořice mletá
 - 0.5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
 - 3 ks Vejce slepičí
 - 1 špetka Sůl
 - 0.5 hrnek Olej stolní
 - 3 hrnek Dýně
 - 1 polévková lžíce Kakao - prášek
 - 1 polévková lžíce Soda jedlá
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 686 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 156 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 70.7 mg
 - Draslík 366.3 mg
 - Vláknina 9358 mg
 - Vitamín A 9358 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sypké suroviny - cukr, kakao, mouku, prášek do pečiva, sodu a skořici smícháme, utřeme cukr s olejem a vejci, vmícháme sypkou směs a 3 hrnky nastrouhané dýňové dužiny.
 - 
                                2
Poté přidáme mleté ořechy a omyté rozinky.
 - 
                                3
Nalijeme do vymazané a vysypané formy a dáme péct na 180 stupňů.