Krémová rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 117 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 138.9 mg
 - Draslík 509.6 mg
 - Vláknina 6063 mg
 - Vitamín A 6063 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 64.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle opečeme nadrobno nakrájený pórek a cibuli doměkka. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a mouku. Za stálého míchání přilijeme asi 0,75 l vody, osolíme, opepříme a přivedeme k varu.
 - 
                                2
Vaříme cca 15-20 minut, až jsou brambory měkké.
 - 
                                3
Přidáme loupané, předvařené krevety a na menší kousky nakrájenou uzenou rybu bez kostí.
 - 
                                4
Ještě asi 5 minut povaříme než vmícháme smetanu, již nevaříme.