Tvarohové věnečky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 235 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 14 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 42.5 mg
- Draslík 8 mg
- Vláknina 1606.8 mg
- Vitamín A 1606.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těsto vypracujeme obvyklým způsobem a necháme je v chladu odležet. 
- 
                                2Vyválíme na plát a vykrajujeme kroužky, které potřeme rozšlehaným vejcem a obalíme v krystalovém cukru smíchaném se skořicí. 
- 
                                3Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme v prudké troubě. 
- 
                                4Hotové slepujeme zavařeninou, po dvou na sebe. 
- 
                                5Věnečky jsou chutné čerstvé. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        