Ruská šuba
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 956 kcal
- Sacharidy 95 g
- Tuky 55 g
- Sodík 1104 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 30.8 mg
- Draslík 2951.6 mg
- Vláknina 51780 mg
- Vitamín A 51780 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.5 mg
- Vitamín E 8.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Slanečky nakrájíme na kousky. 
- 
                                2Oloupané brambory s mrkví uvaříme doměkka. 
- 
                                3Červenou řepu vaříme zvlášť, aby se ostatní suroviny neobarvily. 
- 
                                4Po vychladnutí nastrouháme. 
- 
                                5Cibuli nakrájíme na nudličky. 
- 
                                6Na větší talíř ve vrstvách pokládáme vrstvu slanečků, kterou posypeme cibulí. Potom vrstvu brambor, vrstvu mrkve a nakonec červenou řepu. Vrstvu řepy pomažeme majonézou a opět vrstvíme - slaneček, cibule atd...Končíme řepou, kterou opět pomažeme. 
- 
                                7Pokrm uložíme do lednice odležet a poté podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        