Křen octový
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 38 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 1 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 232.3 mg
- Vláknina 1280 mg
- Vitamín A 1280 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem, osolíme a přidáme cukr a ocet. 
- 
                                2Vše promícháme a necháme vychladnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        