Čokoládový krém s vanilkou a kořením
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 12 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 12.7 mg
- Draslík 186.7 mg
- Vláknina 4755.2 mg
- Vitamín A 4755.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Čokoládový krém připravíme jeden den předem. 
- 
                                2Čokoládu nalámanou na kousky přelijeme 500ml vroucího mléka a opatrně promícháme. Když se čokoláda rozpustí, přidáme zbytek studeného mléka a vanilkovou esenci a opatrně promícháme. Krém vložíme na 12h do lednice. 
- 
                                3Před podáváním krátce zahřejeme čokoládový krém ve vodní lázni. Připravíme si šest pohárků, do každého dáme jednu hvězdičku badyánu, na špičku nože skořice a zalijeme rozehřátým krémem. 
- 
                                4Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        