Stehýnka na sardelích
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 480 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 33 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 174 mg
- Draslík 473.7 mg
- Vláknina 1826 mg
- Vitamín A 1826 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá a oschlá stehýnka potřeme sardelovou pastou a obalíme v mouce. Na oleji a na másle je po obou stranách opečeme. Zalijeme vodou a posypeme na plátky nakrájenou cibulí a přidáme bujon. 
- 
                                2Uzavřeme hrnec a vaříme asi 15 minut. 
- 
                                3Potom vypneme zdroj tepla a jakmile se víko uvolní, zkusíme, zda je maso měkké. Pokud ano,ochutnáme a dle potřeby dochutíme solí. 
- 
                                4Zahušťovat pokrm již nemusíme, protože stehýnka již byla obalena v mouce. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        