Sváteční vývar s fazolkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 391 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 104 g
- Sodík 378 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 126.3 mg
- Draslík 1006 mg
- Vláknina 9188 mg
- Vitamín A 9188 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Opláchnuté maso nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě. 
- 
                                2Pěnu, která se vytvoří, odstraníme. 
- 
                                3Oloupeme cibuli, mrkev, kořen petržele a očistíme fazolové lusky. 
- 
                                4Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme a fazole nakrájíme napůl. 
- 
                                5K uvařenému masu přidáme zeleninu a povaříme. 
- 
                                6Smícháme mouku s vodou a smetanou a přilijeme do polévky, jakmile bude vše uvařené. 
- 
                                7Osolíme a opepříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        