Litá čokoláda
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 234 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 18 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 19.9 mg
- Draslík 105.6 mg
- Vláknina 1800 mg
- Vitamín A 1800 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme si formičky, do kterých budeme lít čokoládu. 
- 
                                2Vymažeme je máslem a necháme ztuhnout v lednici. 
- 
                                3Tmavou čokoládou rozpustíme s 50g másla 2 lžícemi mléka. 
- 
                                4Po rozpuštění nalijeme do formiček a dáme na půl hodiny do lednice. 
- 
                                5Bílou čokoládu připravíme stejně. 
- 
                                6Formičky s čokoládou uložíme do lednice na 2-3 hodiny. Potom je vyklopíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        