Rajčata plněná kořeněnou směsí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Rajčata
  • 15 g Majonéza
  • 15 g Jogurt bílý
  • 20 g Salát hlávkový
  • 20 g Okurky nakládané
  • 50 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Pažitka
  • 0.25 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Kari koření
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 152 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 362 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 201 mg
  • Vláknina 2438.5 mg
  • Vitamín A 2438.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo a nahrubo nastrouháme, rozpůlená rajčata vydlabeme a vnitřky drobně pokrájíme a odložíme, sýr nastrouháme, okurku drobně pokrájíme, pažitku nakrájíme nadrobno.

  • 2

    V míse smícháme všechny ingredience včetně soli a koření a naplníme do rajčat. Hotová rajčata servírujeme na dvou listech hlávkového salátu.

Komentáře k receptu