Baltická sardinková pěna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 120 g Máslo bylinkové
  • 200 g Sardinky v oleji
  • 1 ks Citrony
  • 3 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 20 mg
  • Draslík 20.1 mg
  • Vláknina 1188 mg
  • Vitamín A 1188 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vše vložíme do mixéru a rozmixujeme do pěny

  • 2

    Rozdělíme do misek, ozdobíme plátky citronu a dáme vychladit.

Komentáře k receptu