Pangasius s bylinkovou krustou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 600 g Pangasius - filety
  • 1 krajíc Chléb toastový
  • 1 kávová lžička Pepř černý celý
  • 1 ks Paprika červená
  • 2 ks Limetka
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 258 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 249 mg
  • Vláknina 7815 mg
  • Vitamín A 7815 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, limetkovou kůru a chvíli opékáme. Nakonec vmícháme nasekané bylinky a rozdrobenou chlebovou střítku. Osolíme a ochutíme limetkovou šťávou.

  • 2

    Omyté rybí filety osolíme a urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Pokryjeme je připravenou směsí a posypeme nadrceným pepřem. Zakapeme zbylým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

  • 3

    Podáváme s dílky limety. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a vařená karotka.

Komentáře k receptu