Losanský skopový kotlík
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 532 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 43 g
- Sodík 849 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 8.1 mg
- Draslík 525.2 mg
- Vláknina 9746.7 mg
- Vitamín A 9746.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Skopové maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno a prolisovaný česnek. Přidáme nakrouhané zelí, koření, sůl, vrátíme zpět maso, podlijeme vývarem a zakryté necháme dusit na mírném ohni 30 minut. 
- 
                                2Zatím oloupeme a nakrájíme brambory, které přidáme k pokrmu a dusíme společně dalších 20 minut. 
- 
                                3Dosolíme, vmícháme nasekanou petrželku a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        