Vepřové vnitřnosti sterilované
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 24 g
- Sodík 292 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 334.8 mg
- Draslík 404.5 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme. 
- 
                                2Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. 
- 
                                3Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        