Tagliatelle s garnátovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 620 kcal
- Sacharidy 68 g
- Tuky 22 g
- Sodík 2416 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 194.5 mg
- Draslík 274.5 mg
- Vláknina 1382.5 mg
- Vitamín A 1382.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. 
- 
                                2Garnáty omyjeme, ulomíme jim hlavy, odstraníme střívka a krunýře, garnáty vložíme do pánve s rozehřátým máslem a zvolna smažíme asi 5 minut. Rukolu a salát Rosso nakrájíme na nudličky, přidáme ke garnátům, podusíme, přilijeme smetanu, brandy, osolíme, opepříme, provaříme a odstavíme. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme garnátovou omáčkou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        