Grilovaná parmice s kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 542 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 20 g
- Sodík 2327 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 137.5 mg
- Draslík 913.8 mg
- Vláknina 4470 mg
- Vitamín A 4470 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.8 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykuchané parmice zbavíme šupin, omyjeme a osušíme. Zvenčí i zevnitř pokapeme citronovou šťávou a nasolíme. 
- 
                                2V misce smícháme nasekaný tymián a bazalku, kozí sýr a olej a vzniklou nádivkou ryby naplníme. Sepneme párátky, potřeme olejem a grilujeme 10 minut z obou stran, nejlépe ve speciální mřížce na ryby, aby se nám nerozpadla. Podáváme ozdobené pátkem citronu a posypané pažitkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        