Bazalkový ocet
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 12 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 0 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 42.5 mg
- Vláknina 63.5 mg
- Vitamín A 63.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do lahve s jablečným octem vložíme opláchnuté lístky bazalky. Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a přidáme ho do lahve. 
- 
                                2Lahev uzavřeme, necháme na teplém místě v kuchyni. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        