Salát z divoké rýže s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 118 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 323.3 mg
 - Vláknina 2521 mg
 - Vitamín A 2521 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
1) Rýži uvaříme s olejem a solí doměkka.
 - 
                                2
2) Celer nakrájíme na kostičky, hrozny přepůlíme, petrželku nasekáme.
 - 
                                3
3) Celer orestujeme na oleji, přidáme hrozny a po chvíli zamícháme i uvařenou rýži.
 - 
                                4
4) Rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou řeřichou, pepřem a petrželkou.