Tortila de patatas se salámem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 477 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 312.1 mg
 - Draslík 1032.8 mg
 - Vláknina 11340 mg
 - Vitamín A 11340 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a cibuli nakrájíme na co nejtenčí kolečka.
 - 
                                2
Olej rozehřejeme - ale příliš naprudko, brambory budeme smažit doměkka, ne do křupava.
 - 
                                3
Do oleje tedy přidáme brambory, po 4 minutách i cibuli a osmažíme doměkka, vytáhneme a necháme okapat.
 - 
                                4
V misce smícháme vejce, sůl, bylinky a salám a po vychladnutí přidáme i brambory a cibuli.
 - 
                                5
Do pánve dáme trošku oleje, na to vyklopíme směs a smažíme z obou stran dozlatova.
 - 
                                6
Podáváme s majonézou a rukolou.