Piškotová roláda, která se povede
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 145 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 190.8 mg
 - Draslík 72.6 mg
 - Vláknina 845.5 mg
 - Vitamín A 845.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků ušleháme pevný sníh.
 - 
                                2
Žloutky s cukrem vyšleháme v míse doběla. Do žloutkové pěny zlehka vmícháme ušlehaný sníh a nakonec po lžících přimícháváme mouku.
 - 
                                3
Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut dorůžova.
 - 
                                4
Přes horký piškot natáhneme namočenou, vyždímanou utěrku a po chvíli těsto zarolujeme. Po vychladnutí naplníme krémem.
 - 
                                5
Příprava krému: Z mléka, cukru a pudinkových prášků uvaříme pudink, do kterého po vychladnutí zašleháme máslo.
 - 
                                6
Roládu potřeme krémem i na povrchu, ozdobíme mletými oříšky.