PIŠKOTOVÁ BUCHTA S PUDINKEM

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Mouka polohrubá
  • 100 g cukru krystal
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 0.7 l Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 138 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 26 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 80.6 mg
  • Draslík 165.7 mg
  • Vláknina 1532.8 mg
  • Vitamín A 1532.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 434.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny ingredience na přípravu piškotu smícháme dohromady a vytvoříme hladké, řídké těsto.Které pak vylijeme na střední plech pokrytý papírem na pečení.Pečeme v předehřáté troubě při 180 stupních tak 30 min.Těsto se nesmí na špejli lepit.Po vychladnutí polejeme pudinkem, který připravíme dle návodu, litru 2 pudinky - 0,7 l mléka , nebot potřebujeme aby byl hustý,a držel na piškotovém základu.dle potřeby přidáme cukr.jestliže máme světlý piškot výbornou kombinací je pudink čokoládový,pokud máme vanilkový pudink,můžeme udělat piškot kakaový.na vychladlý piškotový základ rovnoměrně rozrtřeme horký pudink,posypeme grankem.

Komentáře k receptu