Debrecínské vepřové kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 358 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 80.4 mg
 - Draslík 657.2 mg
 - Vláknina 2383.5 mg
 - Vitamín A 2383.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté, naklepané a osolené kotlety opečeme na sádle a přendáme je na nahřátý talíř.
 - 
                                2
Na stejném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupaná, nakrájená rajčata. Osolíme, přidáme mletou papriku, vložíme kotlety a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.