Debrecínská omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 478 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 306.3 mg
 - Vláknina 3275 mg
 - Vitamín A 3275 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme na malé kousky nakrájenou dunajskou klobásu a papriku, pár minut restujeme a přihodíme pokrájená rajčata. Dusíme, dokud směs nezhoustne.
 - 
                                2
Z vajec, vody a soli vyšleháme těsto, ze kterého na oleji osmažíme omeletu z obou stran a ještě na pánvi ji naplníme směsí, přehneme a sesuneme na talíř. Ozdobíme plátkem rajčete a snítkou petrželky.