Rybí filé na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 585 mg
 - Bílkoviny 76 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 178.9 mg
 - Vláknina 5312.5 mg
 - Vitamín A 5312.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle osmažíme nasekanou cibuli dorůžova, přidáme papriku a krátce orestujeme.
 - 
                                2
Porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vložíme na cibulový základ. Dusíme na mírném ohni asi 15 minut, až je ryba měkká a šťáva povařená.