Kuře se zeleninou po maďarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1018 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 493 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 330.8 mg
 - Draslík 838.3 mg
 - Vláknina 2065 mg
 - Vitamín A 2065 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle zpěníme cibuli a přidáme očištěnou, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a omyté, osolené porce kuřete. Necháme vysmahnout, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, rozředíme a povaříme. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku.