Krém z pečených jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 55 mg
 - Draslík 150.6 mg
 - Vláknina 4750 mg
 - Vitamín A 4750 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka upečeme na plechu v troubě a prolisujeme je přes síto. Přidáme bílek, 60g cukru a vše vymícháme.
 - 
                                2
Vychlazenou smetanu ušleháme a zamícháme do ní 40g moučkového cukru.
 - 
                                3
Polovinu šlehačky zamícháme do jablkového krému.
 - 
                                4
Hotový krém dáme do skleněné mísy a ozdobíme zbylou šlehačkou a ořechy.