Domácí bagetky zabalené slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 452 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 55.9 mg
 - Draslík 339.6 mg
 - Vláknina 6424 mg
 - Vitamín A 6424 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse promícháme mouku, sůl, droždí a za stálého hnětení přidáváme vodu. Když je těsto dostatečně pevné, rozdělíme ho na deset stejně velkých dílů. Z jednotlivých dílů vytvarujeme bagetky.
 - 
                                2
Na bagetky zamotáme proužek slaniny a klademe na plech, který jsme pomazali tukem. Jednotlivé bagetky pomažeme rozkvedlaným vejcem.
 - 
                                3
Necháme 30 minut v teplé místnosti, poté dáme péct.
 - 
                                4
Pečeme 20 minut.