Žampionová nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 210 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 38.1 mg
 - Draslík 584.3 mg
 - Vláknina 4856.3 mg
 - Vitamín A 4856.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nadrobno pokrájenou cibuli necháme osmažit na rozpáleném oleji. Přimícháme nasekané žampióny, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Vše povaříme 10 minut.
 - 
                                2
120 g rajčat omyjeme, zbavíme semínek a pokrájíme na drobné kousky, smícháme s utřeným česnekem, sekanou petrželí a mletým masem. Přimícháme k žampionům a vaříme 5 minut, poté odstavíme.
 - 
                                3
Zbytek rajčat omyjeme, seřízneme vršky, vydlabeme a naplníme žampionovou nádivkou. Posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct při 180 °C cca 25 minut.