Šalotkové máslo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 489 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 100.3 mg
 - Vláknina 662.5 mg
 - Vitamín A 662.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ocet a šalotku přivedeme k varu a vaříme téměř do úplného vyvaření tekutiny. Poté propasírujeme a vmícháme do másla. Osolíme, opepříme a vychladíme.
 - 
                                2
Podáváme k rybám i masu.