Parmigiana s cuketou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 806 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 958.7 mg
 - Vláknina 8567.3 mg
 - Vitamín A 8567.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.8 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata a cuketu omyjeme, nakrájíme na plátky. Parmazán nastrouháme, mozzarellu nakrájíme na plátky. Bazalku omyjeme, lístky otrháme. Rajčata a cuketu osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Do zapékací mísy navrstvíme cuketu, rajčata, cibuli, česnek, mozzarellu, bazalku a zalijeme rajčatovou omáčkou s bylinkami. Vše posypeme nastrouhaným parmazánem a dáme zapéct. Po upečení vyjmeme a ihned podáváme.