Ančovičky s vejci a parmazánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 2965 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 247.3 mg
 - Draslík 505 mg
 - Vláknina 2417 mg
 - Vitamín A 2417 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a posypeme kapary. Navrch salátu naloupeme Parmazán (použijeme škrabku na brambory) a podáváme.