Kuřecí maso v kefíru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 1288 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 64 mg
 - Draslík 409.2 mg
 - Vláknina 1345 mg
 - Vitamín A 1345 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
Do misky nalijeme kefír, přidáme hořčici, sojovou omáčku, česnek, promícháme a plátky masa do této směsi namočíme. Necháme uležet.
 - 
                                3
Pekáček vymažeme Florou, položíme do něj okapané plátky masa, vložíme do trouby a zprudka zapečeme. Pečeme asi 15 - 20 minut.
 - 
                                4
Plátky masa rozdělíme na talíře a podáváme teplé.