Chléb s ančovičkami, olivami a tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 313 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 77 g
 - Cholesterol 15.9 mg
 - Draslík 185.1 mg
 - Vláknina 4636 mg
 - Vitamín A 4636 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 382.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nasypeme chlebovou mouku, cukr, sůl a tymián, zalijeme mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme sušené droždí a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme odpeckované, rozpůlené olivy a pokrájené ančovičky.